
Kadroya skor katkısı verdiği için memnun olduğunu kaydeden Rachid Ghezzal, “Vazgeçmemek gerekiyor, biz de vazgeçmiyoruz. Ben kadrom ismine skora katkı verdiğim için memnunum. Güç bir maçtı, inanılmaz bir dönem yaşıyoruz. Her vakit son dakikaya kadar çaba ediyoruz. Önümüzde kupa maçı var, dinleneceğiz ve bizim için amaç olan kupa maçına odaklanacağız.” formunda konuştu.
“OYUM ATIBA’YA”
Maçın oyuncunun Atiba olduğunu belirten Ghezzal, “Maçın oyuncusu bence Atiba. Çok çalışkan. Bu yaşta bu inanılmaz performans gösteriyor. Michy de uygundu fakat oyum Atiba’ya.” dedi.
“ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM”
Müsabakada siyah beyazlıların en çok koşan futbolcusu olmasıyla ilgili gelen soruya cevap veren Atiba, “Bizim için sıkıntı maç oldu. Sıkıntı olacağını biliyorduk, Sivas deplasmanı her vakit sıkıntı olur. Hafta boyunca âlâ çalıştık bu maça. Oyuna uygun başladık, birbirimiz için çaba edip golü bulduk. Sivasspor, beraberliği yakaladı fakat sonunu getirdik. Bütün takım üzere ben de elimden geleni yapıyorum. İki maçtır kazanıyoruz ve bu biçimde seriler yaparak üst üste galibiyetler almak istiyoruz” diye konuştu.